Σελίδες

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Κτηνωδία: Δηλητηρίασαν άλογο μέσα στον Ιππικό Όμιλο Ιωαννίνων!

 

Alogo nekro-1-NAI
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν χθες ο Πρόεδρος και μέλη του Ιππικού Ομίλου Νομού Ιωαννίνων, εντός του χώρου, όταν αντίκρισαν μία φοράδα να σπαρταράει από τους πόνους. Είχε πέσει θύμα αδίστακτων και απάνθρωπων που δεν δίστασαν να ρίξουν ισχυρό δηλητήριο στο άτυχο ζώο.
Αμέσως ειδοποιήθηκε γιατρός αλλά και η Αστυνομία, για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη εντός του Ιππικού Ομίλου. Παρά τις προσπάθειες του γιατρού το άτυχο ζώο δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε, γεμίζοντας θλίψη την ιδιοκτήτριά του Χριστίνα Τζαλλαλή, η οποία μιλώντας σήμερα στον ΒΗΜΑ 90,1 ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου και των αρχών, προκειμένου να βρεθούν οι απάνθρωποι που διέπραξαν ένα τόσο φρικιαστικό έγκλημα, εναντίον ενός αθώου ζώου.
Μάλιστα ο πατέρας της, Πρόεδρος του Ομίλου, ανακοίνωσε ακόμα και χρηματικό ποσό για όποιον με τις πληροφορίες του οδηγήσει τις αρχές στο δράστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χριστίνα Τζαλλαλή κατήγγειλε ότι δεχόταν απειλές στο άμεσο παρελθόν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο δράστης δεν αποκλείεται να βρίσκεται σε ανταγωνιστικούς χώρους, καθώς κάποιοι είχαν ενοχληθεί από τις επιτυχίες του νεαρού κοριτσιού.
Να σημειωθεί πάντως ότι οι δράστες μπαίνοντας στο χώρο με σκοπό να δηλητηριάσουν το άτυχο αλογάκι, χτύπησαν ακόμα και τα σκυλιά, αποδεικνύοντας πόσο αδίστακτοι είναι. (firmani.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου