Σελίδες

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Παράταση πληρωμών εισφορών υπέρ ΟΓΑ


ImageΠαρατείνεται η προθεσμία πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης, οπότε και οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ θα μπορούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές: μέσω ΕΛ.ΤΑ., με τις ειδικές ειδοποιήσεις που τους έχουν σταλεί, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 και μέσω της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΑΤΕbank) μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011, (αντί για 31-5-2011) χωρίς καμιά επιβάρυνση ή αναπροσαρμογή των εισφορών.
 
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης, για την καταβολή των εισφορών μέσω της ΑΤΕ bank, θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με τις υπηρεσίες του ΟΓΑ και τους αρμόδιους Ανταποκριτές ΟΓΑ για την παραλαβή του ειδικού εντύπου του ΟΓΑ (ΚΜΠ 639) που πρέπει να προσκομίσουν στην ΑΤΕ bank.
Οι πληρωμές των εργοδοτών-επιχειρήσεων θα γίνονται κανονικά μέσω ΑΤΕ με την προσκόμιση του εντύπου για την ΑΤΕ ΚΜΠ 640.
 
Καταβολή Συντάξεων μηνός Ιουνίου για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ
Παράλληλα, η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι η σύνταξη μηνός Ιουνίου 2011 θα καταβληθεί σε 813.230 συνταξιούχους του Ο.Γ.Α. με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ, που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων (νέο σύστημα πληρωμής του ΟΓΑ), την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011.
Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων μηνός Μαΐου 2011 ανέρχεται σε 346.178.018,40 ευρώ.
Ο ΟΓΑ ενημερώνει ότι η καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ, γίνεται αποκλειστικά και μόνο με πίστωση Τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού ΕΛ.ΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου