Σελίδες

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Έφραξαν» το online σύστημα του ΟΣΔΕ στις ΕΑΣ Λάρισας και Φαρσάλων!


       Στα άκρα οδηγείται πλέον η κόντρα υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών, αφού από το Σάββατο έχει ήδη μπει φραγή στο online σύστημα  καταχώρησης δηλώσεων ΟΣΔΕ σε Λάρισα και Φάρσαλα λόγω της αξίωσης αντιτίμου από τις ΕΑΣ.
    Η φραγή έγινε την Παρασκευή στην ΕΑΣ Φαρσάλων και το Σάββατο στην ΕΑΣ Λάρισας μετά από επώνυμες καταγγελίες αγροτών ότι τους ζητήθηκαν χρήματα για την παραλαβή της δήλωσης, παρά τις συστάσεις του υπουργείου ότι η ενεργοποίηση είναι δωρεάν. Έτσι, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «τράβηξε στα άκρα» την ιστορία, χρησιμοποιώντας το ύστατο «όπλο» του που δεν είναι άλλο από την απαγόρευση των Ενώσεων που ζητούν χρήματα, να έχουν πρόσβαση στο σύστημα καταχώρησης των δηλώσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ.
                       Πηγή : Onlarissa.gr
   Eπίσης φραγή έχει μπεί και στο  online σύστημα  καταχώρησης δηλώσεων ΟΣΔΕ της ΕΑΣ Κομοτινής  συμφωνα με δήλωση του υπουργού κ. Σκανδαλίδη   ( κλίκ εδω )

    Επίσης σύμφωνα με την εφημερίδα Tαχυδρόμος ( κλίκ εδώ) χρεώσεις για την δήλωση ΟΣΔΕ είχαν ζητηθεί απο τους Αγρότες και απο άλλες Ενώσεις (ΕΑΣ Αλμυρού , ΕΑΣ Πηλίου) αλλά το Υπουργείο απέστειλε αυστηρή προειδοποίηση για επιστροφή των χρημάτων στους αγρότες,  αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα ” κλείσει” και για αυτούς η πύλη εισόδου στο συστημα ΟΣΔΕ.
 …
Ποιά άλλη ΕΑΣ παίρνει χρήματα απο τους αγρότες και μάλιστα  χωρίς καμιά  μεταβολή;
                                          
                  Η ΕΑΣ Τρικάλων σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΠΟΣΕΓ (κλίκ εδώ )
 
Επίσης η  ΠΑΣΥ ζητάει απο όλους τους Αγρότες να μην πληρώσουν ούτε 1 Ευρώ για τις φετινές δηλώσεις ΟΣΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου