Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Την Δευτέρα τα πολυτεκνικά επιδόματα.

Τη Δευτέρα θα δοθούν σε 364.283 οικογένειες τα οικογενειακά επιδόματα (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) του Γ' διμήνου 2011, σύμφωνα με..... ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΓΑ.
Ειδικότερα, τα πολυτεκνικά επιδόματα θα καταβληθούν, ως εξής:
Όσοι απογράφηκαν μέχρι τις 13 Μαϊου 2011 και έχουν ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ., το οικογενειακό επίδομα θα καταβληθεί με πίστωση του λογαριασμού τους (νέος τρόπος πληρωμής).
Οσοι δεν απογράφηκαν και δεν άνοιξαν λογαριασμό σε τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ., μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, το επίδομα θα καταβληθεί με εντολές πληρωμής στην ΑΤΕbank, μέσω συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ. Οι παραπάνω επιδοματούχοι θα πρέπει να φροντίσουν άμεσα να απογραφούν, καταθέτοντας το «Απογραφικό Δελτίο», που τους έχει σταλεί από τον ΟΓΑ, στο κατάστημα της τράπεζας ή των ΕΛ.ΤΑ., που επιθυμούν να καταβάλεται το επίδομά τους, καθώς η πληρωμή, το επόμενο δίμηνο, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού των ΕΛ.ΤΑ., που θα έχουν επιλέξει.
Η συνολική δαπάνη, για τις πληρωμές αυτές, ανέρχεται στο ποσό των 99.152.948,84 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου