Σελίδες

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τον λήστεψαν στη στάνη αλλά δεν πήραν… πρόβατα!


Οι δύο άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν μέρα- μεσημέρι στην στάνη ενός 69χρονου κτηνοτρόφου στο Σούλι, δεν ήταν ζωοκλέφτες ούτε… «πεινασμένοι» που αναζητούσαν κάποιο από τα ζώα για να χορτάσουν! Στόχος τους ήταν ο ιδιοκτήτης του μαντριού και το κομπόδεμά του.

Οι νεαροί δράστες εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στον 69χρονο, μέσα στη στάνη του στην περιοχή Μύλοι στους Κουκλιούς του δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας και τον ακινητοποίησαν ναρκώνοντάς τον με σπρέι. Στη συνέχεια, τον έδεσαν με σχοινί και τον απείλησαν με μαχαίρι για να τον αναγκάσουν να τους δώσει όσα χρήματα είχε. Ο κτηνοτρόφος τους υπέδειξε που έκρυβε τις οικονομίες του, που ήταν γύρω στα 1.500 ευρώ και οι δράστες διέφυγαν αφού άρπαξαν και ένα χρυσό γυναικείο δακτυλίδι.

*** Όμως, μέρα χωρίς… ζωοκλοπή δεν περνάει! Για έναν κτηνοτρόφο από
την Αρτάκη, έχει καταντήσει πλέον… έθιμο να του κλέβουν το κοπάδι κάθε χρόνο, λίγο πριν από το Πάσχα! Οι ζωοκλέφτες δεν τον… ξέχασαν ούτε φέτος και, για τρίτη
συνεχόμενη χρονιά, τρύπωσαν στον στάβλο του και άρπαξαν οκτώ πρόβατα και τέσσερα αρνιά! Συνολικά, τα τελευταία τρία χρόνια, το θύμα έχει χάσει 34 ζώα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου