Σελίδες

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Άλλοι βρίσκουν τα ζώα τους λειψά κι άλλοι… υπεράριθμα!

Ένα μυστήριο πράγμα συμβαίνει με τους κτηνοτρόφους στην Ελλάδα… Συνήθως, ανακαλύπτουν ξαφνικά ότι τους λείπουν ζώα από τις στάνες τους, αποτέλεσμα της δράσης ζωοκλεφτών που έχουν σκοπό να τα πουλήσουν ή να… χορτάσουν την πείνα τους. Κάποιοι άλλοι, όμως, τα βρίσκουν… περισσότερα από όσα πρέπει!

Η τελευταία περίπτωση συμβαίνει μόνο όταν στα ποιμνιοστάσια εμφανίζονται… αστυνομικοί για να κάνουν έλεγχο, όπως συνέβη στο ποιμνιοστάσιο ενός 61χρονου κτηνοτρόφου στην αγροτική τοποθεσία "Μύλος", στο Καλό Χωριό του δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης! Οι άνδρες της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Ζωοκλοπής που έκαναν έρευνα σε συνεργασία με τα ΤΑΕ Ηρακλείου, διαπίστωσαν ότι στο μαντρί του υπήρχαν 64 αιγοπρόβατα… λιγότερα από εκείνα που είχε αναφέρει στην κτηνοτροφική του δήλωση με σκοπό να παίρνει μεγαλύτερες επιδοτήσεις! Οι αστυνομικοί του σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση της  διάταξης περί ζωοκλοπής, η οποία θα τον κάνει να μάθει καλύτερη… αριθμητική!

*** Στην αγροτική περιοχή «Ξερή Απιδιά», στο Νεοχώρι του Πλωμαρίου στην Λέσβο, άγνωστοι ζωοκλέφτες τρύπωσαν στο αγρόκτημα ενός 35χρονου και άρπαξαν από το σπίτι του μία γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος και δύο αλυσοπρίονα. Φεύγοντας, πήραν μαζί τους και πέντε αμνοερίφια, εν όψει του… Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου